Jeg har været rigtig glad for at bruge Connies ekspertise til mine 3 heste. Jeg oplever at Connie er meget rolig og tålmodig i hendes omgang med hestene og så er hun lyttende og anerkendende overfor mig som hesteejer. Det jeg rigtig godt kan lide ved Connies måde at arbejde på er at hun fordyber sig og tager den tid der skal til for at hesten får givet slip på spændinger og stress. Jeg har haft en oplevelse af at have en erfaren og kompetent sparringspartner i Connie og så har jeg kunne se og mærke på mine heste at de er mere rolige og afspændte efter kst og Bemer behandlingen.


Jeg tog fat i Connie, da jeg havde haft nogle problemer med min hest længe. Under behandlingen var hun så god og rolig omkring min hest, som godt kan have lidt svært ved at håndtere, at man røre for meget ved ham. Men fordi hun tog det hele i hans tempo, og i forhold til tidligere behandlinger af andre, endte det med at blive en rigtig god oplevelse. De følgende dage gik det hurtigt frem af og de problemer vi havde haft under ridning var helt væk. Jeg er Connie virkelig taknemmelig, og hun får en kæmpe anbefaling her fra.


Min hest fik for første gang Bemer behandling og samtidig kanio sakral behandling. Connie var super sød, rolig og lod min hest undersøge tingene inden hun bare gjorde det. Hun kom godt omkring og han havde lidt løbende øjne og her behandlede hun også og dagen efter løb det ikke. Hun var god til at komme godt rundt på ham og gå ham godt igennem. Nu har min hest lidt problemer med sine bagben efter tæsk af en smed, så derfor jeg også prøver Bemer til ham og jeg har allerede bestilt ny tid til ham af både bemer og kanio sakral behandling hos Connie. Jeg havde ellers ikke den store fidus til kanio sakral fordi jeg har haft en anden ude til ham. Men denne her gang kunne jeg se at Connie havde fået gjort noget på ham. For øjet løb ikke og løfte ben, gik smadder godt dagen efter. Så jeg vil klart anbefale Connie og har som sagt allerede en ny tid til min hest og denne gang, lige et par dage inden besøg af smed. Som altid kræver bedøvelse af ham.