Hvem er jeg?

Jeg hedder Connie, er 57 år og den lykkelige ejer, af verdens bedste og sjoveste "gadedreng", forklædt som Barbie isheste prinsesse ;O) 

i 2020 blev jeg BEMER behandler, forhandler og partner, og i Okt 21 blev jeg uddannet Kranio sakral terapeut fra Naturgårde i Nibe. 

Ligeledes er jeg uddannet socialpædagog og arbejder i dagligdagen, som plejefamilie for to vidunderlige børn.

Jeg har haft med heste, at gøre siden jeg var 10 år og har redet dressur på alm plan, været “ponymor” samt arbejdet på araberstutteri i Sverige.

Ellers har jeg trænet, nørdet og guidet en del mht positiv træning, ifm daglig omgang, kropssprog, træning og trailerlæsning.

Jeg brænder for, at hesten oplever alt form for træning positivt, og bi- bevare deres lyst til indlæring bla. gennem leg og connection.

 

HVORFOR LIGE BEMER?

I 2015 "TABTE" min hest mig. uheldigvis landede jeg direkte på hovedet, og fik efterfølgende meen i form af, en snurrende/ sovende fornemmelse i venstre hjernehalvdel, samt derud over en hel del migrænelign hovedepine.

Samtidig havde jeg en hest der reagerede MEGET i brunstperioderne, pænt sagt, var hun nærmest uridelig, samt havde hun haft en gaffelbåndsskade, og var igang med genoptræning.

Jeg stiftede bekendskab med BEMEREN i min søgen efter råd og viden omkring noget der kunne dæmpe hestens nervesystem. Jeg kom i kontakt med Sandie fra Healthy horse, som fortalte mig en hel del omkring BEMEREN, og hvad den kunne hjælpe med... nu er jeg jo ikke den nemmeste at overbevise, så Derfor tog jeg til et foredrag med Sandie og Regitze, som er daglig leder af BEMER Copenhagen. Her fik jeg på egen krop lov til, at prøve human bemeren.

Da jeg for godt 7 år siden red min isprinsesse til, "tabte" hun mig i skoven, hvor jeg landede direkte på hovedet. Efterfølgende har jeg været til en del læger og neurologer, idet min højre side af hovedet sov, og jeg havde konstant hovedpine, men intet hjalp..

I det lå med det tilhørende bælte i 15 min, og for første gang siden mit "direkte på hovede af" styrt ....som efterhånden var over 5år gammelt....var jeg smerte og symptom fri i 16 timer. Det var totalt vildt, jeg havde jo både været til div læger og neurolog, uden nogen former for bedring. Kunne dette virkelig passe?? Jeg kunne faktisk ikke rigtigt forstå det, men tænkte jeg måtte prøve dette noget mere, så derfor startede jeg med, at leje en human BEMER PRO i 8 uger, nu sku den rigtig stå sin prøve... og Ja jeg blev ikke på noget tidspunkt skuffet, ikke nok med, at jeg hverken havde snurren eller hovedpine mere, men også mit meget slidte knæ fik det også pludselig bedre, jeg kunne sågar kravle på stiger. Jeg fik en bedre søvn.. har aldrig før faldet i søvn på 8 min. Det var totalt vildt, og før de 8 uger var gået, havde jeg besluttet mig for, at investerer i en HUMAN BEMER... og nu er man jo ikke hestepige for ingen ting, så var ikke i tvivl om, at også min skønne hest skulle nyde godt af BEMEREN. Dette har jeg heller ikke fortrudt ET sekund.. Jeg fik en helt anden hest i brunstperioderne, fra at være næsten uridelig i de perioder, slappede hun nu fuldstændig af, og vi kunne endda ride med vallakker, hvilket vi ikke kunne før uden hun gik i brunst.

Så ikke nok med, at jeg fik det markant bedre, det gjorde min ishest også. og noget af det bedste er, at en behandling ikke tager frygteligt lang tid..

Min hest får 5-10 eller 15 min ca 3 x om ugen+- (dækken + gamasher)

og jeg selv har BEMEREN liggende som undermadras , så tager hver dag 8 min v sengetid og 8 min når jeg alligevel sætter mit vækkeur på snoozel om morgenen.

Har jeg ekstra behov, som eks ondt i ryg eller knæ, bruger jeg det tilhørende bælte rundt om smertestedet i max 20 min.

Det eneste minus er... AT DET ER STÆRKT VANEDANNENDE;o)

 

HVORFOR KRANIO SAKRAL??

TJO, interessen kom her ved et tilfælde, har i en del år også bøvlet med, at min lille hest snorkede en del når hun spiste, jeg kunne ikke få hende i god form trods ihærdig træning, vi var altid dem der hang efter når vi red med andre, og hun havde svært ved, at komme op af bakker. Jeg har faret land og rige rundt i min søgen efter en mirakelkur, men lige meget hvad jeg prøvede virkede det ikke.. hun har fået taget mange forskellige prøver , og lavet udredning for bla allergi og endoskopi flere gange.. men lige meget hjalp det...

I en af de perioder hvor den var rigtig slem, blev jeg anbefalet HIPPIE DYRLÆGEN.. Hun blev vores redning.. Hun brugte flere forskellige behandlingsformer udover den almene lægegerning. Hun fandt ud af, at der var noget med de øvre luftveje.. hvilket viste sig at være korrekt, da hun efterfølgende fik konstateret en medfødt misdannelse af luftrøret, dvs luftrørskollaps. alle 6 brusk ringe faldt sammen når hun sænkede hovedet, og derfor havde hun kun et meget lille hul at trække vejret igennem. Dette medførte så mange spændinger i hele hendes kranie, som så var årsag til, at hun af og til gik og slog med hovedet.. 

Jeg fandt der ud af, at HIPPIE DYRLÆGEN bla brugte kranio sakral beh til, at løsne disse spændinger op, og min interesse for netop denne behandlingsform blev vakt.

Tænk, at man kan løsne så meget på en hest med så let berøring, det er simpelthen fantastisk. 

Så der var ingen tvivl, jeg måtte bare vide mere om netop denne form for beh.

 

 

Hvad kan jeg tilbyde?

I 2021 blev jeg uddannet eksamineret Kranie sakral terapeut til Hest & Hund.

Derudover er jeg Bemer behandler, forhandler og partner.

Jeg kan også tilbyde hesteklip…

Alt hvad jeg laver med hestene, er på hestens præmisser , hvilket derfor af og til kan tage længere tid.. I min verden, er denne tid givet fantastisk godt ud, da vejen til målet, kan være langt vigtigere end selve målet.